26 augustus 2021

We-vibe Gala | Vibrator review

Weer mocht ik voor EasyToys een vrolijk gekleurd seksspeeltje uitproberen. Deze keer was het de beurt aan de We-Vibe Gala Vibrator. Ik heb vaker vibrators getest, maar deze externe vibrator heeft veel extraatjes die speciaal ontwikkeld is voor de stimulatie van de clitoris.

De verpakking

De Gala van het merk We-Vibe werd geleverd in een stevig en net doosje. De Gala staat trots afgebeeld op de voorkant van het doosje. Ook wordt op de verpakking de verschillende specificaties van het product genoemd. Twee in het oog vallende, herkenbare logo’s wekken mijn nieuwsgierigheid. Eén van de extraatjes die de Gala heeft is namelijk een app die verkrijgbaar is in de welbekende App store en Google Play. Met de app kan je je mobiele telefoon gebruiken als afstandsbediening. Later meer over de app!!

Handleiding & specificaties

De We-Vibe Gala Vibrator wordt geleverd met een eenvoudige en duidelijke handleiding. Daarnaast wordt de Gala geleverd met een handig opbergzakje, USB-oplader en een zakje glijmiddel op waterbasis (let op, want bij mij was de houdbaarheidsdatum op het zakje al een aantal maanden verstreken).
De vibrator heeft 10 verschillende voorgeprogrammeerde functies en beschikt over twee krachtige motoren. Zoals eerder beschreven is er ook een app die gebruikt kan worden om de vibrator te bedienen. Om gebruik te maken van de Gala hoef je niet perse de app te gebruiken.
De Gala is waterproof en gemaakt van zacht siliconen waardoor hij erg zacht aan voelt maar ook goed schoon te maken is met een toy cleaner.
Opladen gaat met de bijgeleverde magnetische oplaadkabel. De magneet is niet erg sterk dus het contact met de kabel en de Gala kan gemakkelijk verbreken. Leg de Gala met kabel dan ook goed neer op een platte ondergrond.

Hoe is de We-Vibe Gala Vibrator in het gebruik?

De Gala is gemakkelijk in gebruik. De vibrator heeft drie knopjes. Houd de bovenste knop een aantal seconden ingedrukt en de Gala gaat aan. Uitzetten kan door de onderste knop een aantal seconden ingedrukt te houden. De vibratiestand kan harder en zachter gezet worden door de bovenste en onderste knop. Om naar een volgende vibratiestand te gaan gebruik je de middelste knop en ga je naar het volgende standje. De bediening gaat erg gemakkelijk.
De vorm en het formaat maakt het makkelijk om de Gala in de hand vast te houden. De oortjes zorgen voor de stimulatie van de clitoris. In elk oortje zit een krachtige motor, die voor de krachtige stimulatie zorgt. De verschillende standjes zijn erg divers.
Wel houd ik zelf meer van een directe stimulatie van de clitoris. Omdat de Gala vrij robuust is, grote en niet flexibele oortjes, en het gehele apparaat mee trilt, is de stimulatie nogal overdadig. Voor mij gaat hier het spreekwoord ‘overdaad schaadt’ dan ook op. Het voelt fijn, maar de Gala leidt mij niet tot een genoeglijk hoogtepunt. Dat is jammer.

De We-Connect App

De Gala is uniek in een aantal opzichten en dat heeft te maken met de app die gratis te downloaden is in de App store en Google Play. Met de We-Connect app van We-Vibe kan je jouw mobiele telefoon gebruiken als afstandsbediening. Met de app kan je gemakkelijk kiezen welk standje je wilt gebruiken, zonder door alle standjes heen te ‘scrollen’.
Daarnaast kan je de intensiteit van de twee motoren van de Gala apart van elkaar instellen met de app. Het is zelfs mogelijk om de Gala mee te laten vibreren op muziek.
Een andere extraatje via de app is dat je ook zelf vibratiepatronen kan maken en toevoegen. En als klap op de vuurpijl, je kan ook de controle uit handen geven aan je partner! Door middel van de app kan je je partner uitnodigen om de bediening van de Gala over te nemen! In het begin was het even uitvogelen hoe de app werkt. Inmiddels staat de app op mijn mobiel en op de van mijn partner. De app is niet perse nodig om de Gala te gebruiken, maar ik vind het wel een echte meerwaarde hebben.

Conclusie

De Gala is een goed hanteerbare vibrator met twee krachtige motoren die voor veel verschillende vibratiestanden zorgen. De app zorgt voor leuke extraatjes. Zeker ook erg leuk voor (lange) afstandsrelaties! Persoonlijk spreekt de vibrator mij minder aan doordat de vibrator te robuust is, waardoor de vibratie te indirect is.
Het product is goed afgewerkt en de extraatjes, zoals het opbergzakje en de app, zorgen voor net dat beetje extra. Houd je van een robuuste en krachtige vibrator, dan is de Gala echt iets voor jou!
Je koopt de Blis Rabbit Vibrator voor €129,00 bij Easytoys.nl