17 oktober 2021

Satisfyer Little Secret Panty Vibrator App Controlled | Vibrator test

Externe oplegvibrators, zoals de PantyRebel, zijn toch wel één van mijn favoriete speeltjes. Ik had dan ook veel zin om de Little Secret Panty Vibrator App Controlled van het merk Satisfyer uit te gaan proberen. Satisfyer staat bekend als een revolutionair merk, ik ben benieuwd wat de Little Secret Panty Vibrator voor mij in petto heeft.

De verpakking

De Little Secret Panty Vibrator is verpakt in een stevige doos. De doos verraadt al direct dat deze vibrator bestuurbaar is via een app. Tegenwoordig hebben steeds meer speeltjes een bluetooth/app verbinding, maar deze is lang niet altijd optimaal, dus ik ben benieuwd!

Naast een afbeelding van de vibrator zelf en de bijbehorende afstandsbediening, staan de specificatie van het product vermeld op het doosje, waaronder ’supersterke diepe vibratie’, ‘waterproof’ en ‘lichaamsvriendelijk silicoon’

Handleiding en specificaties

De Little Secret Panty Vibrator wordt geleverd met een Quick Start Guide. Maar zonder handleiding kom je ook ver: de bediening is vanzelfsprekend en simpel.

 

De afstandsbediening heeft vier knoppen. De bovenste knop gebruik je om de vibrator te starten of te pauzeren. De onderste knop gebruik je om naar een volgend vibratiepatroon te gaan. Met de twee middelste knoppen pas je de sterkte van de vibratie aan. In totaal kan je tien verschillende vibratiepatronen gebruiken op drie verschillende sterktes.

Vergeet ook niet om de vibrator aan te zetten. Deze heeft een eigen aan- en uitknop. Met deze knop kan je ook naar een volgend patroon navigeren (je kan alleen de sterkte van het patroon niet aanpassen). Het gebruik van de afstandsbediening is hierdoor niet nodig. Zo is de vibrator ook goed te gebruiken als stimulator of te gebruiken voor een massage.

Naast de afstandsbediening is de vibrator ook te bedienen aan de hand van een app. De vibrator is waterproof en gemaakt van zacht siliconen waardoor hij niet alleen fijn in gebruik is, maar ook goed schoon te maken is met bijvoorbeeld een toy cleaner.

De batterij in de afstandsbediening kan vervangen worden en het opladen van de vibrator zelf gaat met de meegeleverde USB-kabel.

Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Hoe is de Satisfyer Little Secret in gebruik

De Little Secret Panty Vibrator is gemakkelijk in gebruik. Zowel met de afstandsbediening als de bediening op de vibrator zelf.

Het ontwerp van deze externe vibrator is simpel maar verfijnd. Hij is ontworpen voor het stimuleren van de clitoris en het gebied daar direct om heen. Hij is klein en ergonomisch waardoor hij erg prettig zit. Met een magneetje kan je de vibrator op zijn plek houden in je slipje. Alleen is dat helemaal niet nodig! De vorm van de vibrator sluit zo goed aan dat hij nergens heen gaat en de magneet overbodig is. De magneet zorgt voor een extra onderdeel, die je gemakkelijk kwijt kan raken, bij het aan-/uittrekken van bijvoorbeeld een broek over je slipje, kan je de magneet vrij makkelijk wegstoten.

De Little Secret Panty Vibrator is zacht en prettig aan vanwege de siliconen buitenkant. Het opladen gaat simpel; met de bijgeleverde USB-kabel kan je de vibrator opladen. Doordat het opladen via een magnetische aansluiting gaat (zit onder het magneetje) is de vibrator waterproof en kan je hem gemakkelijk schoonmaken met een toycleaner. Zoals de handleiding ook aangeeft duurt het opladen, nadat de vibrator helemaal leeg was, zo’n 3,5 uur. Tijdens het opladen knippert het lampje op de vibrator.​

De vibrator maakt wat geluid maar ik vind het niet storend en zeker met standaard achtergrondmuziek of -lawaai is de vibrator echt niet hoorbaar.
De trillingen zijn krachtig en intens genoeg en ook de afwisselende patronen zorgen voor een goede stimulatie van de clitoris. De afstandsbediening werkt tot een paar meter maar met de app wordt de range veel groter.

De app

Met de Satisfyer app kun je de Little Secret Panty Vibrator bedienen. Deze app is gratis te downloaden in de App store en Google Play. Met de Satisfyer app van Satisfyer kan je jouw mobiele telefoon gebruiken als afstandsbediening. Met de app kan je gemakkelijk kiezen welke vibratiestand je wilt gebruiken, zonder door alle standen heen te moeten ‘scrollen’.

Daarnaast kan je de intensiteit van instellen met de app. Ook is het mogelijk om je eigen patronen te maken. Het is zelfs mogelijk om de Little Panty Vibrator mee te laten vibreren op muziek én met erotische luisterverhalen (dit laatste vond ik toch wel echt erg leuk)!

In het begin was het even uitvogelen hoe de app werkt. De bluetooth werkte niet direct. Inmiddels staat de app op mijn mobiel en op die van mijn partner. De app is niet perse nodig om de Satisfyer te gebruiken, maar ik vind het wel een echte meerwaarde hebben.

Conclusie

De Little Panty Vibrator is een mooie gevormde externe vibrator. De afstandsbediening komt wel wat goedkoop over, maar voor mij is dat geen dealbreaker. De Little Panty Vibrator is krachtig en biedt (mede dankzij de app) een grote diversiteit aan vibratiepatronen. De bediening is eenvoudig. De vibrator is redelijk geluidloos, zo hebben we geen vreemde gezichten toegeworpen gekregen tijdens het spelen met deze vibrator in de bioscoop.  Het is een spannend speeltje, voor alleen of voor samen.