6 juni 2021

Teazers Rabbit Vibe vibrator | Vibrator review

Na eerder een goede ervaring te hebben gehad met een externe vibrator, leek mij de Rabbit Vibe vibrator van Teazers hier een goed vervolg op. Een externe én vibrerende vibrator in één. Dubbel genieten, wie wil dat nou niet?!

De verpakking van de Rabbit Vibe vibrator

De Roterende & vibrerende Rabbit Vibe werd geleverd in een net doosje. De ‘rabbit ears’ die pontificaal op de verpakking getoond worden, brachten een glimlach op mijn gezicht. Wat had ik zin om deze vibrator uit te gaan proberen!
Naast de vibrator met zijn oortjes worden op de verpakking de specificaties van het product genoemd, waaronder ‘waterproof design’, ‘USB rechargeable’ en welke knopjes op de vibrator waarvoor zijn.

Handleiding en specificaties

De Roterende & vibrerende Rabbit Vibe wordt geleverd met een Quick Guide. Zoals doet vermoeden wordt in deze handleiding een kort overzicht gegeven van het product en zijn kunnen. Zo heeft deze vibrator 12 rotatiefuncties en 13 vibratiestanden. Deze standen kan je gelijktijdig gebruiken of je kan kiezen voor enkel de roterende functie of enkel een vibratiestand. Er is zelfs gedacht aan een reisslot om te voorkomen dat de vibrator per ongeluk aan zou gaan en de accu leeg zal raken (niet dat dat een heel groot probleem zou zijn, want met de bijgeleverde USB-kabel is de vibrator zo weer opgeladen!).

De Roterende & vibrerende Rabbit Vibe is waterproof en gemaakt van zacht siliconen waardoor hij niet alleen fijn in gebruik is, maar ook goed schoon te maken is met bijvoorbeeld een toy cleaner.

Rabbit vibe vibrator
Rabbit vibe vibrator

Hoe is de Rabbit Vibe vibrator in gebruik?

Wat de Rabbit Vibe uniek maakt is de gelijktijdige stimulatie. Het gedeelte met de ‘konijnenoortjes’ stimuleert de clitoris en de staaf de vagina en g-spot. Deze dubbele stimulatie zorgt voor een heerlijke genotservaring.

De vibrator is makkelijk te gebruiken. Het was eerst even zoeken naar de juiste combinatie van rotatiefunctie en vibratiestand. Er zijn zoveel mogelijkheden! Maar dat maakt het product juist geschikt voor een breed publiek. Er hoeft maar één combinatie tussen te zitten… Nou, en die zat er tussen!

Een klein nadeel is dat door de verschillende motoren, die voor de rotaties en vibraties zorgen, de vibrator geen stil speeltje is. Maar als ik zou moeten kiezen tussen een krachtige vibrator met iets meer geluid of een minder krachtige, stille vibrator. Dan zou ik toch echt voor de krachtige vibrator gaan: meer plezier, meer genot.

De vibrator is gemaakt van zacht siliconen en voelt aan als fluweel. Ook ligt hij goed in de hand en heeft een fijn handvat met oog wat het hanteren van de vibrator vergemakkelijkt.

Conclusie

Een uitstekende vibrator! Deze vibrator spreekt mij vooral aan door de uitgebreide mogelijkheden, hierdoor zat er ook een standje op die mij echt enorm liet genieten. Juist de krachtige motoren zorgde voor mij voor heerlijke genotsmomenten. Ook is het prettig dat je de roterende en vibrerende functies ook apart van elkaar kunt gebruiken. De bediening gaat eenvoudig, de afwerking en het design is top!

Je koopt de Roterende & Vibrerende Rabbit Vibe vibrator voor €69,95 bij Easytoys.nl