28 november 2021

Je Joue – Mimi Soft vibrator met blinddoek

Ik vind het altijd leuk om een externe vibrator te mogen testen. Het leuke aan externe vibrators is dat ze breed inzetbaar zijn. Niet alleen voor de stimulatie van de fijne plekjes, maar je kan ze ook gebruiken bij het voorspel zoals bij een massage of je kan ermee teasen. Ik heb bijvoorbeeld goede ervaringen met de Little Panty Vibrator. Deze keer mocht ik de Mimi Soft van Je joue uitproberen, leuk!

De verpakking

De Mimi Soft zit in een super mooi en praktisch doosje. Het is een stevig doosje waardoor je de vibrator goed kan opbergen. Daarnaast heeft het doosje een mooie, klassieke maar ook sexy uitstraling: donker paars met zwart. De tekst ‘Deeper, richer sensations’ beloven een krachtige vibrator. Verder onthult het doosje (op een aantal specificaties op de onderkant na) niks en blijft het nog even spannend wat ik kan verwachten.

Handleiding en specificaties

Naast de handleiding zit er een mini-catalogus in het doosje toegevoegd met de uitgebreide collectie van Je joue. Allemaal leuke en kleurrijke speeltjes komen voorbij, voor nu niet belangrijk. Eerst maar eens met de Mimi Soft aan de slag! In het begin van de handleiding wordt een algemene veiligheidswaarschuwing vermeld. Daarna wordt een lijstje genoemd van de verschillende specificaties, zoals:

  • 100% waterproof
  • 100% veilige siliconen
  • Geheel naadloos
  • Magnetisch op te laden met bijgeleverde USB-kabel
  • Stil in gebruik

Mimi Soft vibrator
Mimi Soft vibrator

De Mimi Soft heeft drie knoppen, waarmee je hem aan- en uitzet en waarmee je hem bedient. De Mimi Soft zet je aan doormiddel van de plusknop kort ingedrukt te houden, en uit door de minknop ingedrukt te houden. Daarnaast gebruik je de plusknop om de vibratiesterkte te verhogen en de minknop om de vibratiesterkte te verlagen. Met het middelste knopje kan je het vibratiepatroon aanpassen. De Mimi Soft heeft vijf verschillende vibratiestanden en zes verschillende vibratiepatronen.

Het opladen gaat erg gemakkelijk met de bijgeleverde USB-kabel.

Op de website van Easytoys staat aangegeven dat bij de Mimi Soft ook een satijnen blinddoek wordt geleverd. Dat is niet het geval.

Hoe is de Mimi Soft in gebruik?

De Mimi Soft is erg gemakkelijk in gebruik. Er zit geen app bij, eerlijk gezegd vind ik dat wel een verademing: ‘what you see is what you get’.

De Mimi Soft is van heerlijk zacht siliconen gemaakt, dat maakt het gebruik erg prettig. Daarnaast kan je deze toy dan ook makkelijk schoonmaken.

Doordat de vibrator waterdicht is, heb ik hem mee kunnen nemen onder de douche en in bad.

De vorm van de Mimi Soft is erg prettig; een wat grotere steen. Hij ligt fijn in de hand en is ondanks zijn formaat erg krachtig. Zo krachtig dat ik in een ogenblik al een eerste orgasme kreeg, dat gebeurd mij met wat voor een toy niet snel.

Doordat de vibrator erg krachtig is, is deze niet erg geluidloos. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn elektrische tandborstel minder lawaai maakt dan de Mimi Soft. Maar als je daar tegenover een krachtige doeltreffende vibrator hebt, hoor je mij zeker niet klagen!

Simpel, maar soms is meer niet nodig!

Wat vind ik van de Mimi Soft vibrator?

De Mimi Soft is simpel, klein maar zo fijn! Soms is simpel meer dan genoeg. De Mimi Soft is krachtig en biedt diverse vibratiepatronen. De bediening is eenvoudig, de knopjes zijn wat aan de kleine kant. Houd je van een krachtige externe vibrator en stoort het je niet dat deze wat meer lawaai maakt? Dan is Mimi Soft echt iets voor jou!

Je koopt de Je Joue – Mimi Soft Vibrator Met Blinddoek voor €89,95 bij Easytoys.nl