26 juni 2021

Blis Rabbit Vibrator | Vibrator review

In mijn vorige review schreef ik over de Teazers Rabbit Vibe vibrator. Opnieuw mocht ik voor Easytoys een rabbit/tarzan vibrator uitproberen. Een rabbit vibrator zorgt voor dubbele stimulatie. Deze keer was het de beurt aan Blis Rabbit Vibrator: een leuke en makkelijk te gebruiken vibrator. Helaas merkte ik toen ik voor de eerste keer deze vibrator in gebruik wilde nemen, deze defect was. Gelukkig werd er snel een nieuwe toegestuurd, waar ik inmiddels al vele keren mee heb kunnen experimenteren.

De verpakking

De Blis Rabbit Vibrator werd geleverd in een mooi doosje. De merknaam ‘Good vibes only’ pronkt op het doosje, deze naam belooft wat! Op de verpakking worden onder andere de volgende specificaties van het product genoemd:
  • 10 vibratiestanden
  • USB-oplaadbaar
  • Waterproof
  • Zacht siliconen
  • Weekmakervrij
Naast de leuke blauwe vibrator bevat de verpakking ook een USB oplaadkabel.

Handleiding en specificaties

De specificaties van de vibrator worden genoemd op de verpakking. De verpakking bevat naast het product en het oplaadsnoertje geen handleiding. De Blis Rabbit Vibrator heeft 10 verschillende vibratiestanden. Met de plus- en min-knop bedien je de vibrator en kun je naar een volgende of vorige vibratiestand gaan (ondanks dat het een plus- en een min-knop is, kan je de vibrator dus niet harder of zachter zetten, je kiest enkel een andere stand). De vibratiestanden variëren met name in ritme. De Blis Rabbit Vibrator is gemaakt van zacht siliconen en is een lichtgewicht (ook qua afmetingen is hij bescheiden). Hij is waterproof en is op te laden door de meegeleverd kabel. De vibrator kan na gebruik makkelijk schoongemaakt worden met een toycleaner of warm water met zeep.

Gebruik

De Blis Rabbit Vibrator zorgt voor een gelijktijdige stimulatie van de vagina en clitoris. Deze dubbele stimulatie zorgt voor een fantastische genotservaring.

De vibrator is makkelijk te gebruiken. Je start de vibrator door de plus-knop een aantal seconden ingedrukt te houden. Het uitzetten gaat op dezelfde manier, maar dan gebruik je de min-knop. De ergonomische vorm van de Blis Rabbit Vibrator zorgt ervoor dat alle intieme plekjes worden gestimuleerd.

Door de twee motoren zijn alle tien de vibratiestanden redelijk krachtig of meer dan dat. Dat vind ik prima en doet naar mijn idee de merknaam ‘Good vibes only’ eer aan. Doordat de standjes krachtig zijn, kon ik overweg met meerder standjes, dat is echt wel een voordeel van deze Blis Rabbit. Meestal is er maar één standje, soms twee standjes, die mij kunnen plezieren. Nu waren toch zeker meer dan de helft van de standjes interessant voor mij. Echt genieten!

De vibrator is gemaakt van zacht siliconen en voelt aan als fluweel. Ook ligt hij goed in de hand wat het hanteren van de vibrator erg makkelijk maakt.

Ik vind het altijd spannend om een toy voor de eerste keer onder de douche en/of in bad te gebruiken. Water en elektrische voorwerpen, daar ben ik altijd een beetje huiverig voor. Maar ook hier liet de Blis Rabbit Vibrator mij niet in de steek. Ik ging mijn favoriete standjes langs en genoot met volle teugen.

Conclusie

Een geweldige vibrator! De Blis Rabbit Vibrator spreekt mij vooral aan door de krachtige vibratiestandjes. De bediening gaat eenvoudig, het materiaal en de bediening is erg fijn! Hij is wat klein.
Je koopt de Blis Rabbit Vibrator voor €54,95 bij Easytoys.nl