20 maart 2021

Silvy Metalen Vaginaballetjes – Sextoy Review

Mijn eerste speeltje op de deurmat om mijn testersavontuur te beginnen. Ik heb nog geen groot scala aan speeltjes en wist ook niet zo goed wat ik kon of zou mogen verwachten van deze Silvy Metalen Vaginaballetjes, überhaupt vaginaballetjes!

Snel was ik nog even het internet opgedoken om vooral een beter beeld te krijgen van het nut van vaginaballetjes. De meningen blijken daar nogal over verdeeld en het schijnt ook weer af te hangen van het soort balletjes. Zijn het nu ware genotsballetjes of is het meer een sportschool voor de vagina waarbij de bekkenbodemspieren getraind worden? Lang tijd voor een internetspeurtocht was er niet, want de Silvy Metalen Vaginaballetjes werden vlot geleverd. Tijd om er zelf achter te gaan komen wat die vaginaballetjes met je doen!

De verpakking van de Silvy Metalen Vaginaballetjes

De vaginaballetjes zijn verpakt in een strak, zwart doosje. Het doosje is gemakkelijk te openen. Het karton is niet erg stevig, dus het verpakkingsmateriaal gebruiken als opbergdoosje kan, maar het zal zeker snel gebruikssporen laten zien. Verder laat het doosje, op de naam EasyToys na die een tip van de sluier geeft, ons nog in gewis over de inhoud. De vaginaballetjes zijn zelf nog eens verpakt in een zilverkleurig plasticje en geeft het geheel bijna een futuristische look.
Silvy Metalen Vaginaballetjes
Silvy Metalen Vaginaballetjes

Hoe gebruik je de Vaginaballetjes?

Er is geen handleiding bijgeleverd maar ondanks de eerst wat futuristische look vergt het product absoluut geen raketwetenschap.
Het zijn twee metalen balletjes die aan elkaar verbonden zijn met een siliconen koordje. Aan het tweede balletje zit ook een silliconen koordje met ‘aanhangsel’.
De metalen balletjes wegen los iets minder dan een kilo. Ze voelen koud aan, maar je kunt ze gemakkelijk opwarmen in je hand als je dat wilt. Je brengt de balletjes één voor één in, hierbij zou je eventueel wat glijmiddel kunnen gebruiken (maar niet te veel anders wordt het te glad!).
Het silliconen koordje zorgt ervoor dat je de balletjes weer makkelijk kan verwijderen. Daarna zijn de balletjes prima schoon te maken.

Spannend, maar dat is het

Ook ik werk veel thuis tegenwoordig en het leek mij een prima situatie om de balletjes uit te proberen. Ik moet eerlijk zeggen, ze deden mij niet zoveel. Het idee was spannend, maar dat idee was ik ook weer snel kwijt. Ondanks het gewicht kostte het mij geen moeite om de balletjes in te houden. Het dragen van de balletjes riepen ook geen genotssignalen op. Om het product te beoordelen op een eenmalig gebruik leek mij niet eerlijk. Ik gaf de Silvy Metalen Vaginaballetjes nog een kans, tijdens het koken, en nog een tijdens een lunchwandeling. Ook hier hetzelfde resultaat. Jammer, maar het idee was zeker spannend. Er zo overdag er in je eentje mee bezig te zijn, was ook een leuke ervaring. Ook moet ik zeggen dat de balletjes er mooi uitzien en liggen uitgestald op mijn nachtkastje. In het zicht om af en toe nog eens uitgeprobeerd te worden.

Je koopt de Silvy metalen vaginaballetjes voor €24,95 bij Easytoys.nl