22 september 2021

Fifty Shades Freed – Vibratie Eitje Met Afstandsbediening

Deze keer mocht ik voor Easytoys het op de Fifty Shades Freed film geïnspireerde vibratie eitje uitproberen. Het vibratie eitje is onderdeel van de Fifty shades Freed collectie. De collectie bevat naast dit eitje onder andere diverse vibrators, een cockring en bondagetouw. Tijd om het eitje uit te proberen!

De verpakking

De gehele Fifty Shades Freed collectie, beginnend bij de verpakking van het vibratie eitje, is uitgevoerd in mooi donker paars met goud roze details. Dat maakt het allemaal extra chique.
Naast een afbeelding van het eitje zelf, staan de specificatie van het product vermeld op het doosje,
waaronder ’12 speeds’, ‘8 patterns’, ‘USB rechargeable’ en ‘waterproof’.

Handleiding en specificaties

Het Fifty Shades Freed vibratie eitje wordt geleverd met een kleine handleiding. Voor het eerste gebruik moet het eitje opgeladen worden. Daarnaast moet het plasticje bij de batterij in de afstandsbediening verwijderd worden.

De afstandsbediening heeft drie knoppen. Gebruik de middelste knop om de afstandsbediening aan te zetten. Vervolgens gebruik je dezelfde knop om de het trilpratronen te veranderen. In totaal zijn er acht verschillende patronen. Vervolgens kan de snelheid van het patroon aangepast worden door de andere twee knoppen (de plus- en minknop). Vergeet niet om het eitje ook aan te zetten. Deze heeft een eigen aan- en uitknop. Met deze knop kan je ook naar een volgend patroon navigeren, het gebruik van de afstandsbediening is hierdoor niet nodig. Maar het niet gebruiken van de afstandsbediening is erg onhandig al zeg ik het zelf. Wanneer het eitje eenmaal is ingebracht kan je moeilijk (of eigenlijk gewoon niet) bij de knop op het eitje. Aan de andere kant, het eitje is dan ook te gebruiken als stimulator of te gebruiken voor een massage.

Het vibrerende eitje is waterproof en gemaakt van zacht siliconen waardoor hij niet alleen fijn in gebruik is, maar ook goed schoon te maken is met bijvoorbeeld een toy cleaner. De batterij in de afstandsbediening kan vervangen worden en het opladen van het eitje zelf gaat met de meegeleverde USB-kabel. Het bijgeleverde zakje zorgt ervoor dat je alles, afstandsbediening, eitje en oplaadsnoer, gemakkelijk bij elkaar kan houden, erg prettig!

Gebruik

De kleurenlijn van de collectie, donker paars en goud roze, is ook doorgetrokken in het eitje en de afstandsbediening. Dat geeft het eitje een elegant uiterlijk. Het gebruik van het vibratie eitje is eenvoudig. Plaats het eitje in de vagina en bedien hem met de afstandsbediening. Een pluspunt; het eitje gaat niet meteen trillen als je hem aanzet. Je kan het eitje dus eerst rustig inbrengen en vervolgens de vibratie activeren. Het eitje maakt wat geluid maar ik vind het niet storend en zeker met standaard achtergrondmuziek of -lawaai is het eitje niet hoorbaar. De trillingen zijn krachtig en intens genoeg en ook de afwisselende patronen zorgen voor een goede stimulatie van de vagina. Het eitje voelt zacht en zit erg prettig wanneer deze op zijn plek zit. Op internet las ik dat het Fifty Shades Freed vibratie eitje en de afstandsbediening geen grote range hebben. Toch werkte de afstandsbediening tot zeker zes meter afstand! Hier ben ik zeker wel te spreken over.

Conclusie

Het Fifty Shades Freed vibratie eitje ziet er mooi en elegant uit. Het is een spannend speeltje, voor alleen of voor samen! De bediening is super eenvoudig, de vibraties zijn goed en het geluid ook. Wat voor mij echt een goede combinatie is, is het dragen van het vibratie eitje en daarnaast het dragen van hoge hakken. De vibraties en trillingen komen dan nog eens beter door, dat is echt een ​ genot. Ik kan niet wachten om hem binnenkort tijdens een leuk avontuurlijk feestje te dragen waarbij mijn partner toevertrouwd wordt met de afstandsbediening!