27 oktober 2021

The Handy Masturbator | masturbator test

Voor EasyToys mocht ik The Handy Masturbator testen, een innovatieve en veelzijdige high-tech masturbator! En high-tech is het ook, inclusief wifi én bijhorende app. Door de goede verhalen die ik erover had gelezen had ik een goed voorgevoel bij deze automatische seksmachine.

Ik ben sowieso een fan van masturbators. Zo mocht ik eerder al de PDX Elite Moto-Bator 2 en de Boners vibrerende handjob masturbator testen. Die bevielen goed!! Genoeg gepraat, tijd voor de review.

De Handy

De Handy is dus een volautomatische masturbator. Mijn eerste die direct aan het stopcontact hangt. Vergeten op te laden of een dode batterij midden in een goede sessie behoort dus tot het verleden. Handmatig te gebruiken maar ook overal ter wereld te bedienen met via een webbrowser en de Handy die verbonden is met je WIFI netwerk. Dus ook leuk voor playtime samen als je partner niet thuis is. Met een lengte van 23 cm is de Handy niet overdreven groot. Ook de diameter valt mee. De verschillende sites rondom de Handy geven mij aan dat de fabrikant echt zijn best doet om een mooi en goed product neer te zetten met voldoende ondersteuning in software en ik handleidingen en FAQ’s. Wat ook anders is ten opzichte van andere masturbators is dat je penis niet in het apparaat gaat. De sleeve wordt bevestigd door middel van een klittenband riem aan de buitenkant van de Handy.

En de Handy is nog in ontwikkeling. Zo kreeg ik bij het schrijven van deze review nog een nieuwe update op de Handy. Dit bij elkaar optellend belooft het veel goeds.

Handy in de doos

De Handy ziet er strak en vrij futuristisch uit en de doos ziet er ook zo uit. Strak en zwart, zonder veel poespas. In de doos zitten de Handy, de sleeve, de voeding die direct in het stopcontact kan, de handleiding en een zakje glijmiddel. De verpakking hoeft het apparaat niet te verkopen, dat doet ie zelf; dat is wat de door mij vertelt.

The Handy Masturbator
The Handy Masturbator

Tijd om The Handy te testen

Omdat ik mega benieuwd was naar de remote functie met filmsynchronisatie ben ik als eerste in de mobiel geklommen op de Handy te koppelen met WIFI. Ik moet zeggen, dat viel niet mee. Dat kan ook iets zeggen over mijn technische skills aangezien de te doorlopen stappen niet ingewikkeld klinken. Op Handysetup.com staan de handleidingen (hoe verbind ik mij Handy, hoe kan ik zelf video’s met een syncscript koppelen etc.) en veelgestelde vragen om het verbinden zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat is naar mijn idee hufterproof.

Om te koppelen zet je de Handy in wifimodus. Je mobiel (of tablet) koppel je aan het netwerk van de Handy en daarna doorloop je op je mobiel of tablet het proces. Easy. Wel even de connection key noteren anders moet je de setup weer opnieuw doen als je die kwijt bent. De key heb je nodig voor de bediening online. Na het nodige geklooi was de Handy verbonden met mijn WIFI netwerk. Gelukkig bieden ze intussen ook een app aan via de appstores. Daarmee is verbinden echt een peulenschil.

Time for business! Op Handyfeeling.com kun je aan de slag met daar aangeboden filmpjes die de Handy aansturen. Je kunt ook zelf filmpjes en scripts koppelen maar dat gaat mijn kennis (nog) te boven. Voor nu laat ik het even bij de aangeboden filmpjes. Maar hoe gaaf!! Het werkt echt nice! Terwijl je relaxed porno ligt te kijken simuleert de Handy de handelingen die op de penis in de film worden losgelaten. De Handy maakt wel wat geluid, maar dat is niet storend. De orgasmes met dit apparaat zijn in deze stand echt awesome. En je kunt dus elke sleeve insnoeren, dus voor elk wat wils. Dit is écht een next-level ervaring. Heb je een VR bril? Dan kun je die óók nog combineren.

Oja, handmatig kan natuurlijk ook nog

De eerste stappen bij het gebruik heb ik nog niet beschreven. Dus bij deze. De sleeve omdoen is heel eenvoudig. Alleen het vastzetten van de sleeve aan de klittenband is even puzzelen, maar oefening baart kunst, daar kom je wel uit. Ikzelf heb de Handy liggend getest. Dan kun je de Handy het beste aan de bovenkant vasthouden en naar beneden drukken. Met je andere hand kun je dan nog prima de knoppen bedienen.

Het gevoel met de meegeleverde sleeve en de handmatige modus is echt heel erg goed. Het voordeel van de klittenband is dat je de sleeve zo strak kan aantrekken als je zelf wil. Ik had al gelezen wat de prestaties aouden zijn qua snelheid….en…dat klopt ook echt. Tot wel 10 strokes op en neer per seconde. En ik vind het ook echt een plus dat de Handy direct aan het stopcontact zit. Daarmee heb je nooit krachtverlies. En de bediening is ook eenvoudig. Vier knoppen, that’s it. Twee knoppen voor sneller en langzamer. En twee voor hoe groot de stroke moet zijn.

Schoonmaak

Het schoonmaken van de Handy is heel simpel omdat je de sleeve gewoon los kan halen en dus goed kan reinigen. Heel eenvoudig!

Conclusie

De Handy is naar mijn idee éche een next-level apparaat. Een masturbator zoals ik nog niet eerder gebruikt heb en het doet ook wat je verwacht. Ik kan ook geen minpunten bedenken aan dit apparaat. Ondanks dat het niet de goedkoopste (maar ook zeker niet de duurste) is zou ik zeker aanraden om deze masturbator te bestellen.

En de firmware wordt ook gewoon actief uitgerold op de Handy. Zolang deze ondersteuning van Handy blijft bestaan heb je in ieder geval een toptoy qua online gebruik en handmatig heb je er minstens net zo lang plezier van.