28 november 2020

Tenga Flip ORB Strong Blue Rush | Masturbator Test

Ik wilde mezelf een leuke toy kado doen, maar twijfelde wat het zou gaan worden. Jaren geleden heb ik een kunstvagina met handpomp gehad, die beviel mij minder goed. Maar hé, de toys zijn zoveel verder ontwikkeld, it’s worth the (cum)shot. Daarom ben ik gericht op zoek gegaan naar een masturbator. Ik hou van stimulators voor de penis, daar heb ik een zwak voor. Een masturbator gebruik je als toy voor jezelf, als voorspel of tijdens de seks. Ik was simpelweg nieuwsgierig en heb daarom gezocht naar iets voor mijzelf. 

Keuzes, keuzes

Mijn hemel, wat een enorm assortiment om uit te kiezen. Maar zeker geen straf om je daar in te verdiepen. Na wat gegoogled te hebben kwam ik erachter dat de masturbators van Tenga goede reviews krijgen. Uiteindelijk viel de keus op de Flip Orb Strong – Blue Rush van Tenga. Na al dat speurwerk was ik toch wel érg benieuwd!

De volgende dag werd het pakket netjes bezorgd in een stevige verpakking, en uiterst discreet verpakt. Aan de kartonnen doos was in ieder geval niet af te leiden dat er een spannende toy in verpakt zat.

De Flip Orb Strong wordt geleverd in een mooie, stevige verpakking inclusief twee zakjes glijmiddel op waterbasis. Mocht je dit niet in huis hebben, dan kun je in ieder geval wel direct aan de slag.

De sleeve aan de binnenkant en de ‘ingang’ zijn gemaakt van een materiaal dat bijzonder zacht en prettig aanvoelt. In de sleeve zitten balletjes die voor extra stimulatie zorgen. De drukpanelen aan beide kanten kunnen worden gebruikt om meer druk uit te oefenen waardoor de stimulatie wordt vergroot.

Testen maar!

De Flip Orb Strong is te openen door aan beide kanten te drukken. Vervolgens breng je glijmiddel aan op de sleeve en klap je de ‘m weer dicht. En dan….ready to go!

Zoals gezegd was ik erg benieuwd en kon dus ook niet wachten om aan de slag te gaan. Nadat ik mezelf en de Flip Orb Strong had voorzien van een hoeveelheid glijmiddel gleed ik ‘m over mijn penis, WAUW! Dat eerste gevoel beloofde veel goeds. De Flip Orb Strong sluit goed om m’n penis en is eenvoudig te hanteren vanwege de goede grip. En echt, het voelde écht geweldig, het overtrof al mijn verwachtingen! Het materiaal in combinatie met de balletjes aan de binnenkant zorgen voor een heerlijke stimulatie! 

Conclusie

IInmiddels heb ik de Flip Orb Strong meerdere keren gebruikt en ik kan zeggen, het blijft een toy waar ik zeer positief over ben en ook zeker aan wil raden.

Omdat de Flip Orb Strong tegen water kan, is het gemakkelijk schoon te maken. Eenmaal schoongemaakt, dep je ‘m droog met een schone doek en gebruik je de dop als standaard voor een hygiënische luchtdroging. Al met al is dit een mooie toy die praktisch is in gebruik en ook eenvoudig te reinigen is.

Je koopt de Tenga Flip – Orb Strong – Blue Rush voor €89,95 bij Easytoys.nl