29 augustus 2021

PDX Elite Moto-Bator 2 | Masturbator test

Zo af en toe kom je een apparaat tegen die belooft meerdere dingen te kunnen, denk aan een koffieapparaat die ook thee zet of (voor de ouderen onder ons) een DVD/video combi. Zo ook de PDX Elite Moto-Bator 2 Masturbator. Deze masturbator kan vibreren, stoten én zuigen. Normaliter heb ik mijn twijfels bij een multifunctioneel apparaat, daarom was ik ook extra benieuwd naar deze masturbator.

Ik ben sowieso een fan van masturbators. Zo mocht ik eerder al de Hera real hip masturbator en de Boners vibrerende handjob masturbator testen. Die bevielen goed!! Genoeg gepraat, tijd voor de review.

De verpakking

De masturbator zit verpakt in een mooie doos. Een afbeelding van de Moto-Bator 2 Masturbator prijkt op de voorkant. Op de zijkant staan de functies en de bediening beschreven. Op de achterkant staat een uitgebreide beschrijving en de onderhoudsinstructie. In de doos zit de Moto-Bator 2 Masturbator, een USB kabel voor het opladen én een gratis C-ring setje. De afmetingen (zoals vermeld op de verpakking) zijn als volgt: Totale breedte: 8.6cm Totale lengte: 23cm Totale diepte: 9.9cm Interne diameter: 6.5cm Het C-ring setje bestaat uit drie siliconen ringen van 25mm, 32mm en 38mm. De masturbator zelf weegt 713 gram en is daarmee niet de lichtste. Op de doos staat ‘Experience the ultimate hands-free experience!’. Ik ben benieuwd of dat ook gaat lukken. Verder ziet de masturbator er solide uit. Aan de bovenkant (bij de sleeve) zit een ring, die moet worden verwijderd voor het verwijderen van de sleeve.

De binnenkant van de sleeve heeft ribbels en noppen en is gemaakt van een veelgebruikt materiaal. Ondanks dat voelt ie (naar mijn mening) wat stroef en heeft daarom voldoende glijmiddel op waterbasis nodig.

Hoe werkt de Moto-Bator 2 Masturbator?

Op de masturbator zitten 4 knoppen.

  • Door de V drie seconden 3 seconden in te drukken activeer je de vibratie. Wanneer je daarna op deze knop drukt loop je door de verschillende standen.
  • Door de T drie seconden 3 seconden in te drukken activeer je het stoten. Wanneer je daarna op deze knop drukt loop je door de verschillende standen.
  • Door de S drie seconden 3 seconden in te drukken activeer je de zuiging.
  • De Q is voor quick Release, daarmee hef je de zuiging direct op.
Voor zowel de vibratie als het stoten en de zuiging geldt, drie seconden indrukken en je stopt die stand. De verschillende functies zijn apart en tegelijk te gebruiken.

Tijd voor de test

Zoals gezegd voelt het materiaal wat stroef dus heb ik voldoende gelijmiddel aangebracht op de sleeve en op mezelf. Ik vind het altijd prettig om (half) liggend een toy te gebruiken. Het eerste wat opvalt is dat het mij niet lukt om er een hands-free experience van te maken, daarvoor is de masturbator te zwaar. No problem, in houd van een beetje controle. Tijd voor de suction stand. Eerste wat opvalt is dat deze stand best veel geluid maakt. Daarnaast vroeg ik me ook af of de zuiging werkte. Het kan natuurlijk zijn dat de diameter van de penis van invloed is, maar dat weet ik niet.

Door naar de vibratie stand. Deze heeft meerdere standen. Naar mijn idee valt de vibratie tegen. Ik heb andere toys getest die een betere stimulans geven middels vibratie. Wanneer ik me goed focus op de vibratie is het wel prettig.

Als laatste de thrusting. Ook deze stand maakt best wat geluid en klinkt mechanisch. Maar, dit vind ik wel een leuke en erg prettige stand. Door de twee standen kun je eenvoudig wisselen tussen langzaak en snel. Bij volledige penetratie krijgt de motor het wel wat moeilijker maar houdt zich goed staande.

Om een goed beeld te krijgen van deze masturbator heb ik meerdere keren getest en desondanks blijft het hetzelfde als hierboven beschreven. Volgens mij is de zuiging defect (in andere reviews lees ik dat het echt goed voelbaar moet zijn). Hierover kan ik dus helaas geen conclusie geven. De vibratie is prettig maar niet heel sterk. Wellicht dat het in combinatie met de zuiging beter te voelen is.

De stotende functie blijf ik erg lekker vinden. Je houdt je hand stil en het apparaat doet het harde werk. Daar ben ik erg tevreden mee!

Schoonmaken van de Moto-Bator 2 Masturbator

De sleeve is eenvoudig te verwijderen en kan met warm water worden schoongespoeld. Even afdrogen en terug stoppen in de masturbator. Quick and easy!

Conclusie

Om eerlijk te zijn vind ik het lastig om een conclusie te geven. Het is een prijzige toy en dan mag je naar mijn idee ook wat verwachten. Doordat ik ook niet zeker weet óf de zuiging werkt kan ik daar ook  niet een conclusie in trekken.

Wel kan ik zeggen dat het een degelijke toy is met uitgebreide functies. Het is mooi ontworpen en gemaakt. Hij is eenvoudig in gebruik en ook erg eenvoudig schoon te maken na gebruik.

Wat ook fijn is is dat de functies te combineren zijn waardoor je optimaal kunt genieten van de mogelijkheden.

Hij is wel wat luid qua volume. Is dat erg? Ligt eraan. Als je daar geen last van hebt of het niet als storend ervaart is het geen probleem. Ik vond het niet per se een issue. Maar het is niet handig wanneer je even me-time wilt zonder dat anderen het kunnen horen.

Je koopt de PDX Elite Moto-Bator 2 Masturbator voor €149,95 bij Easytoys.nl