10 oktober 2021

Hera Real Hip Masturbator | Masturbator test

Van een paar mooie billen wordt ik doorgaans echt wel vrolijk. Het feit dat deze billen van de Hera
Real Hip Masturbator zijn mag de pret niet drukken.

Ik ben sowieso een fan van masturbators. Zo mocht ik eerder al de PDX Elite Moto-Bator 2 en de Boners vibrerende handjob masturbator testen. Die bevielen goed!! Genoeg gepraat, tijd voor de review.

Vandaar dat ik dan ook erg veel enthousiasme voelde om deze realistische variant te gaan testen.

Het pakket werd, zoals altijd, snel en discreet bezorgd. Bij het aanpakken van de bezorger was mijn eerste gedachte ‘zo, dat weegt toch best wel wat’. Om de doos zit een kartonnen omhulsel waarop mooie dames prijken en een voorproefje van de inhoud wordt gegeven. Op de witte doos zelf staat niks behalve een logo. In de doos zit de masturbator verpakt in een plastic folie. Goed voor extra bescherming en hygiëne.

Waar is de Hera Real Hip van gemaakt?

De masturbator is gemaakt van TPR, Thermoplastisch rubber. Thermoplastische rubber is materiaal die je bij kamertemperatuur uit kan rekken tot twee maal de oorspronkelijke lengte. Na het loslaten komt het materiaal direct weer tot ongeveer de oorspronkelijke lengte terug. Het gewicht is behoorlijk zoals ik eerder aangaf. Ik heb het niet gewogen maar een paar kilo is het zeker. Daarmee een solide toy, zeker gezien het formaat. De hoogte is 12 cm, de breedte is 20 cm en de lengte is 25 cm.

De vagina heeft volle schaamlippen en een goed aanwezige clitoris. De anale ingang is klein en zonder verder poespas, zoals dat in realiteit ook is. De billen zijn klein maar fijn, ze liggen goed in de hand. Nog voor de eerste keer testen kon ik het al niet laten om eens flink op die billen te slaan, wat komt daar een heerlijk kletsend geluid vanaf! Aan de onderkant zitten twee openingen, respectievelijk voor de vaginale en anale ingang. Deze zijn bedoeld voor de afvoer van vocht en handig voor het schoonmaken.

Het gevoel

Zoals op de verpakking te zien is hebben ingangen hun eigen structuur aan de binnenkant. Je moet natuurlijk maar afwachten wat dit doet voor het gevoel en de ervaring. Een kleine hoeveelheid glijmiddel aanbrengen op m’n penis en aan de binnenkant van de masturbator was voldoende voor een heelijke ervaring. Bij de eerste test heb ik de vaginale ingang geprobeerd. En hemel, wat een realistisch gevoel! De beste ervaring (en ook simpelweg het makkelijkst) is om de masturbator op bijvoorbeeld een tafel te zetten. Daardoor heb je ook de natuurlijke beweging die naar mijn idee een extra gevoel aan het gebruik toevoegt. Zoals ik zei is het gevoel echt heerlijk en voelt het erg natuurlijk aan. Deze eerste test smaakte naar meer!

Voor de tweede test heb ik de anale ingang geprobeerd. Het is even wurmen om erin te komen (maar dat is in het echt natuurlijk niet anders). Ook deze ervaring was erg lekker. De structuur aan de binnenkant geeft een lekker gevoel en voelt heerlijk strak om de penis.

Omdat drie keer nog altijd scheepsrecht is, nog één test, gewoon…omdat het zó lekker is. Dit maak weer de vaginale ingang. Gewoon chill, rustig, genieten. De stimulatie is echt heerlijk. Ik had niet verwacht dat deze masturbator zo’n heerlijk gevoel zou geven.

Schoonmaken

Enige nadeel is altijd dat er ook schoongemaakt moet worden. Dit klinkt zwaarder dan het is. De masturbator is goed schoon te maken onder de kraan. Doorspoelen met water en even met de vinger het binnenwerk schoonboenen. Daarna even goed afdrogen en verder op laten drogen.

Conclusie

Ik zal niet snel zo’n stellige uitspraak doen, maar in dit geval maak ik een uitzondering. Dit is voor mij tot nu toe een toy die met stip op nummer 1 binnenkomt. Het is een product waar je toch een redelijk bedrag voor betaald, maar dat is het naar mijn idee écht waard. Wanneer je de masturbator goed onderhoudt zal deze voor jarenlang plezier geven. Deze masturbator is klein van formaat (voor mij groot genoeg) maar groot in ervaring die het levert.

Je koopt de Hera Real Hip masturbator voor €99,95 bij Easytoys.nl