5 april 2021

Boners vibrerende handjob masturbator – masturbator test

Veel mannen kennen het verhaal wel van ‘de slapende hand’. Daarbij ga je een tijdje op je hand zitten tot ‘ie slaapt, dan lijkt het net ‘of een ander je aftrekt’. Dat is voor wel zo’n beetje de ervaring die een masturbator geeft; doordat er geen huid-op-huid contact is krijg je een heel ander gevoel.
Deze vibrerende handjob masturbator is daar een goed voorbeeld van.

Specificaties

Lengte: 8.50 cm
Hoogte: 5.00 cm
Breedte: 6.50 cm
Materiaal: Siliconen, ABS
Vibratie type: Variabele vibratiestanden
Aantal Standen: 10

Prijs: € 39,95 bij EasyToys

Boners

Boners is een echt mannenmerk en specialiseert zich in verschillende producten voor de penis en ballen. De collectie bestaat uit een breed scala aan cockringen, cock and ball stretchers en drogisterijproducten die het masturberen aangenamer maken. De producten van Boners zijn gemakkelijk in gebruik, hebben een stoer en mannelijk ontwerp en zijn geschikt voor alle penislengtes en groottes.

De masturbator is gemaakt van siliconen en ABS. ABS is een stevig en hard plastic dat moeilijk te verbuigen is. ABS is opgebouwd uit de stoffen acrylonitril, butadieen en styreen. Het is een thermoplast, dat betekent dat het door middel van hitte vervormbaar is. Verder is ‘ie spatwaterdicht en zitten er ribbels aan de binnenkant. De masturbator heeft een gebruiksduur van 45 minuten waarna deze weer opgeladen moet worden en beschikt over 10 vibratiestanden. Deze zijn eenvoudig te switchen met de drukknop aan de onderkant.

Genoeg gepraat, tijd om de vibrerende handjob masturbator te testen

Bij de eerste keer dat ik de masturbator gebruikte was ik denk ik iets te enthousiast met het glijmiddel (uiteraard op waterbasis, dat is niet schadelijk voor het materiaal). Het effect van de ribbels aan de binnenkant voelde ik op die manier nauwelijks. Dus schoonmaken en opnieuw beginnen met een kleine hoeveelheid glijmiddel. De masturbator ligt door het compacte formaat prettig in de hand. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de ribbels nog steeds niet echt voelde. De vibratie standen juist wel. De pulserende standen, die een afwisseling of variatie van hard en zacht zijn, zal ik niet snel gebruiken. De standen met continue vibraties zijn erg prettig. Het prettige gevoel overviel me waardoor de eerste test vroegtijdig klaar was (verder niet erg, het was een heerlijk einde).

Eén is geen, nog een keer testen

Een paar dagen later weer de masturbator erbij gepakt en nu eens getest zonder glijmiddel. Dan heb je veel meer grip op je huid en kun je daar mee spelen, dat vond ik ook erg prettig. De vibraties zijn erg goed en de krachtigste stand is niet overdadig.

Oké, nog één keer dan

Alles voor deze review, nog even een extra check. Dit keer onder de douche. En ja, wederom een prima ervaring. De masturbator is voldoende waterdicht om onder de douche te gebruiken.

Mijn conclusie is dat deze vibrerende handjob masturbator van Boners een prima product is. Het materiaal voelt prettig en is ook eenvoudig onder de kraan schoon te maken. Wat ik persoonlijk vooral prettig vind is dat er geen onnodige poespas in verwerkt is, niet in de verpakking en niet in de masturbator zelf. What you see is what you get. Wat mij betreft een aanrader die in elk nachtkastje past!
Je koopt de vibrerende handjob masturbator voor €39,95 bij Easytoys.nl