17 november 2021

Autoblow 2+XT Sleeve B | Masturbator test

Na The Handy Masturbator is het deze keer de beurt aan de de Autoblow 2+XT Sleeve B en die ziet er veelbelovend uit. Of het de verwachtingen waar kan maken zal vanzelf duidelijk worden.

Om te beginnen even wat feiten op een rijtje.

Materiaal: TPE, ABS
Geschikt glijmiddel: Waterbasis
Interne structuur: glad
Gewicht: 1418 gram
Lengte: 24cm
Interne lengte: 14 cm

De Autoblow in doos

De Autoblow is een automatiche masturbator en wordt geleverd in een mooie doos. Op de doos staat een afbeelding van de masturbator inclusief een doorsnede van de binnenkant, waarbij de sleeve en de kralen goed te zien zijn. Verder worden de drie opties van sleeves afgebeeld inclusief de afmetingen. De masturbator ziet er netjes en solide uit. Wel is het met 1418 gram niet de lichtste masturbator. Door de blauwe vlakken aan weerszijden is hij goed vast te houden, dus wat dat betreft zal ie niet snel uit je handen glijden. Naast uiteraard de Autoblow 2 zelf zit de adapter voor de voeding en een handig stokje om de sleeve in de masturbator te duwen in de doos.

De Autoblow 2 is voorzien van een sleeve, in dit geval met de opening van een mond. Er zijn in totaal drie varianten qua sleeve (A, B en C), bij deze variant wordt sleeve B meegeleverd. De Autoblow 2 is aan te sluiten middels een stekker, direct op het stopcontact. Dat vind ik persoonlijk altijd erg prettig, dat voorkomt teleurstellingen zoals een lege batterij.

Aan de binnenkant zitten roterende kralen die door de sleeve heen de penis stimuleren en volgens de beschrijving het gevoel van een blowjob simuleert.

Tijd voor de test

Om te gaan testen hoef je alleen de masturbator in te pluggen in het stopcontact, superhandig. Verder is alleen een beetje glijmiddel op waterbasis nodig. Nadat ik me had geinstalleerd was het tijd om de Autoblow 2 aan te zetten. Dat kan met een draaiwieltje aan de bovenkant, daarmee kun je ook de snelheid varieren. Het eerste wat me opviel (of tegenviel) was de hoeveelheid herrie die geproduceerd wordt. Een erg aanwezig mechanisch geluid die naar mijn mening niet bijdraagt aan een goede sfeer en beleving. Zeker wanneer de hoogste snelheid wordt gebruikt is het geluid flink luid. Maar goed, dat kan nog worden goedgemaakt door de het gevoel wat de masturbator geeft. Daar hoopte ik in ieder geval wel op. Maar helaas. Ja, ik voel de ringen wel, maar de stimulatie is niet wat ik zou mogen verwachten van een masturbator van meer dan 100 euro. Daar komt bij dat niet de volledige lengte van mijn penis werd gestimuleerd door de Autoblow 2.

Conclusie

Ik heb de Autoblow 2 aan meerdere testen onderworpen maar helaas werd de ervaring niet beter. En dat is jammer. De uitstraling is goed, het idee is goed, maar alles bij elkaar is dit niet een toy die ik aan kan raden.