28 april 2021

PantyRebel vibrerende BoyShort | PantyRebel review

Ik ben iemand die niet zo snel voor vibrerende speeltjes kiest, toch wilde ik de vibrerende Boyshort van PantyRebel graag een kans geven. Het leek mij wel een leuk speeltje met een knipoog.

De verpakking

De Vibrerende Boyshort wordt geleverd in een net doosje. De verpakking laat duidelijk zien om welk product het gaat. Er staat een overzicht van het product met alle toebehoren, dit wordt bekrachtigd door duidelijke foto’s. Ook geeft de verpakking aan dat het om een one size (S-L) product gaat, ik ben benieuwd of het ook daadwerkelijk gaat passen… In de verpakking zit de handleiding met daarnaast de short verpakt in een plastic zakje en de vibrator met afstandsbediening en oplader in een ander plastic zakje.

Handleiding

De handleiding is minimalistisch en daardoor erg overzichtelijk. Er wordt toelichting gegeven op de knoppen van de afstandsbediening. Ook wordt er toelichting gegeven op de vibrator, hoe deze aan en uit te zetten is en waar de oplader op aan gesloten moet worden. Daarnaast worden de specificaties van het product benoemd. Ook vermeldt de handleiding de twaalf verschillende vibratie- en trilstanden en hoe de vibrator te gebruiken is in combinatie met de boyshort.

Pantyrebel-vibrerende-boyshort-verpakking-2

Technische specificaties

Het ontwerp van deze uitwendige vibrator is simpel maar verfijnd. Hij is ontworpen voor het stimuleren van de clitoris en het gebied daar direct om heen. Hij is klein en ergonomisch waardoor hij erg prettig zit. Ook voelt hij erg zacht en prettig aan vanwege de siliconen buitenkant (het materiaal trekt soms wel wat stofjes aan, dit geldt ook voor de afstandsbediening). Het opladen gaat simpel; met de bijgeleverde USB-kabel kan je de vibrator opladen. Doordat het opladen via een magnetische aansluiting gaat is de vibrator spatwaterdicht en kan je hem gemakkelijk schoonmaken met een toy cleaner. Zoals de handleiding ook aangeeft duurt het opladen, nadat de vibrator helemaal leeg was, zo’n twee uur. Tijdens het opladen knippert het lampje van de stand-by knop.

Helaas kan de afstandsbediening niet worden opgeladen. Volgens de handleiding zal deze batterij zo’n twee jaar meegaan. Dat betekent niet dat je daarna het product niet meer kan gebruiken! Met de stand-by knop op de vibrator kan je ook naar een volgend vibratiestand gaan of je kan de vibrator pauzeren (lang ingedrukt houden). Maar met het oog op duurzaamheid vind ik dit toch wel erg jammer.

De short is een boyshort, echter zou ik hem niet direct als boyshort omschrijven. Dit heeft vooral te maken met de lengte van de pijpjes aan de achterkant van de short. Deze komen maar tot de helft van de billen. In de short zit elastaan verwerkt, waardoor hij geschikt is voor verschillende maten en vormen billen.

Hoe werkt de vibrerende BoyShort?

Het is heel simpel. Nadat je de vibrator met de stand-by knop aangezet hebt, plaats je hem in het zakje van de short. Trek de short aan (en eventueel de rest van je outfit), check of de vibrator goed aansluit op de vormen van je lichaam, misschien dat je hem iets naar voren of naar achteren moet verplaatsen… Vervolgens kan jij of je partner de vibrator bedienen met de afstandsbediening. Met de twee knoppen op afstandsbediening kan je de vibrator gemakkelijk pauzeren en weer aanzetten en je kan naar een volgend standje ‘zappen’.

Gebruik

Het product is erg makkelijk in gebruik. De zwarte kanten short zit comfortabel en past goed. Hij sluit zich mooi om het lichaam en het opengewerkte motief komt mooi uit. Na een keer wassen blijft de kwaliteit gelijk.

Omdat de vibrator ergonomisch ontworpen is, zit hij echt heerlijk en ook zeker niet in de weg. De vibratiestandjes zijn afwisselend en zorgen voor leuke opwinding, zeker wanneer jij degene bent die niet de controle over de afstandsbediening hebt! Hier zit toch ook wel weer een klein puntje van kritiek. De afstandsbediening moet binnen nog geen meter van de vibrator blijven om contact te maken/houden met de vibrator. Dus de sensatie, de extra knipoog waar ik zo benieuwd naar was, wordt hierdoor beperkt.

Pantyrebel-vibrerende-boyshort

Conclusie

Ik ben toch wel gecharmeerd van de vibrator en dat heeft alles te maken met de vormgeving en het materiaal. Het ontwerp en de vormgeving zorgt voor effectief en opwindende (krachtige) trillingen waardoor de clitoris perfect gestimuleerd wordt. Daarnaast is het leuk dat je hem alleen, maar ook samen kan gebruiken; laat je partner je lekker teasen. Dat zorgt voor een extra spanningselement.

Je koopt de Vibrerende BoyShort masturbator voor €49,95 bij Easytoys.nl