17 mei 2021

Netstof body met open kruis | Lingerie review

Deze keer mocht ik de spreekwoordelijke pen oppakken om een lingerie review voor de Netstof body met open kruis van Obsessive te schrijven. Een mooie en sexy body, die geschikt is voor diverse gelegenheden. Of je nu een spannende body voor thuis wilt, of een sexy look voor een spannend feestje.

De verpakking van de netstof body met open kruis

Zoals gewend van EasyToys, werd ook deze keer het product anoniem en discreet geleverd. De verpakking van de body zelf is simpel en een tikkeltje ordinair en doet mijn inziens afbreuk aan het product. De verpakking is schreeuwerig en de hoofdkleur is knalroze, totaal niet sexy! Maar onthoud: ‘Don’t judge the book by it’s cover’ en dat gaat hier ook zeker op! Verder worden er een aantal kenmerken van het product op de verpakking vermeld.

Gebruik

De body is elastisch (90% nylon en 10% elastan) en past hierdoor perfect bij verschillende lichaamstypen. Ook met mijn kleinere borsten past de body prima. Ik vind de kwaliteit heel erg fijn. De body zit erg prettig en knelt of schuurt niet. Vanaf de afbeelding op de verpakking gezien, dacht ik dat het materiaal van de body kant zou zijn, dat is niet zo. Het is van een elastische netstof gemaakt. Dat maakt het dat de body zo prettig op de huid zit. Daarnaast zit er mooi patroon in de body verwerkt, waardoor de fantasie geprikkeld wordt. Naast de sexy uitstraling van de body, heeft de body een open kruis. Het is een vrij grote opening waardoor het gemakkelijk is om zowel vaginaal als anaal verwend te worden.

Conclusie

Voor mij is dit echt een top product. De body is sexy en verleidelijk. Het is gemaakt van een aangename stof, waardoor hij niet snel uit hoeft en het open kruis zorgt ervoor dat dat ook niet hoeft. Het is een body waar ik mij in ieder geval lekker in voel. Zeker een aanrader!

Je koopt de Netstof Body Met Open Kruisje voor €22,95 bij Easytoys.nl