9 april 2021

Secret Pleasure Chest – Red Dragon | BDSM review

Nu heb ik toch wel een hele leuke set in ontvangst mogen nemen om uit te gaan proberen. Namelijk de Secret pleasure chest. Korte omschrijving: een BDSM set met verschillende speeltjes en voorwerpen. Dat beloofd veel spannende avonturen!

De verpakking

De set is verpakt in een stevig en mooi uitziende doos. De doos is bedrukt met de kleuren rood, zwart en groen en heeft daarnaast een keurige afwerking.  Een dame met intrigerende blik siert de deksel en maakt me nieuwsgierig naar de inhoud van de doos. In kleine letters op de doos wordt een waarschuwing afgegeven over het correct gebruik van de voorwerpen uit de set en hoe deze schoongemaakt en opgeborgen dienen te worden. Op de onderkant van de doos wordt een lijstje weergegeven van de inhoud van de set en dat deze de kleuren rood en zwart hebben. Ook wordt aangegeven van welke materialen de set is gemaakt. De doos opent, na het verwijderen van een plakkertje, gemakkelijk en kan ook goed gebruikt worden om de speeltjes en voorwerpen in te bewaren.
Inhoud van de Secret Pleasure Chest

Inhoud Secret pleasure chest

Op de doos is te lezen welke onderdelen de set bevat:
  • Blinddoek
  • Bondage touw
  • Gevoerde handboeien
  • Gevoerde enkelboeien
  • Zweepje (flogger)
  • Mondknevel (ball gag)

Handleiding

Helaas zit er een verkeerde handleiding bij de doos geleverd, het betreft een handleiding behorend bij een Love Boxx. Deze handleiding geeft aan dat de set onder andere rozenblaadjes zou bevatten. Ik kan je vertellen, de Secret pleasure chest is toch echt wel een ander soort box! Ik mis de handleiding direct, aangezien op de doos staat aangegeven hoe de voorwerpen schoon moeten worden gemaakt en hoe ze te bewaren. Toch ben ik wel benieuwd of ik nog andere informatie mis, zoals het gewicht of kracht dat uitgeoefend kan worden op de voorwerpen uit de set.

Inhoud Secret pleasure chest

Blinddoek
De blinddoek is zwart van kleur. Hij heeft een dik elastiek waardoor het masker goed op het hoofd blijft zitten. Daarnaast heeft het masker een zachte voering. De buitenkant heeft een leerlook. Hij is wat stug en de drager heeft na een halfuur toch wel een irritatieplekje op de neus. Wellicht dat na vaker gebruik het masker meer vormt naar het gezicht van de drager, maar naar nu toch al wel enkele keren gedragen te hebben, blijft dit effect nog uit.

Bondage touw
Het bondage touw is een zacht touw van zo’n 4,5 meter lang. Het knoopt goed en prettig en daarnaast zijn de knopen ook gemakkelijk los te maken. De uiteinden van het touw zijn omwikkelt met een plakbandje om rafelen te voorkomen. Het touw voelt stevig en betrouwbaar aan.

Gevoerde handboeien & enkelboeien
De doos bevat ook een setje handboeien en enkelboeien. De uitvoering van beide is hetzelfde, echter is het ene setje net een slag groter dan het andere setje. De boeien zijn aan de binnenkant gevoerd, zacht en zwart. Aan de buitenkant zijn de boeien rood en hebben een leerlook. Over de boeien ligt een zwart riempje met gesp en zes ogen. Het afstellen van de juiste maat is prima te doen. Een leuke bijkomstigheid: in het midden heeft het riempje een O-ring. Door middel van een kettinkje en deze O-ringen kunnen de boeien aan elkaar worden geklipt. De afwerking van de setjes zien er netjes uit.

Zweepje
Het zweepje doet mij denken aan de zwarte kleine leren zweep, een eerder aangeschaft product. Het is een kleine zweep, die prettig in de hand ligt. Aan het handvat zit een lusje, handig om hem om de pols te doen. Ook het zweepje heeft een leerlook en heeft een nette afwerking. De strengen zijn zacht, maar kunnen letterlijk in een handomdraai hard neerkomen. Ondanks zijn simpelheid en formaat, laat het zweepje duidelijk merken wie de touwtjes in handen heeft. Ook in het design van het zweepje zijn de kleuren rood en zwart verwerkt.

Mondknevel
Als laatste op de lijst staat de mondknevel, wellicht beter bekend onder de Engelse noemer ‘ball gag’. De uitvoering uit de Secret pleasure chest bestaat uit een plastic bal met luchtgaten aan een enkele riem. Ook hier is het riempje verstelbaar. De bal zelf is hard en veert niet mee, hij past, of hij past niet. In ons geval niet.

Last but not least

Volgens het lijstje op de doos zou de set met bovengenoemde speeltjes en voorwerpen compleet zijn, echter! Er zit nog iets in de doos: een halsband met lijn! Hier werd ik toch wel erg vrolijk van. De halsband is van binnen gevoerd, aan de buitenkant heeft hij een matchende look met de rest van de set: rood. Ook hier is de maat te verstellen aan de hand van een riempje met gesp. In het midden dan de halsband zit een D-ring, waar de bijgeleverde lijn van een kleine  meter aan vast geklikt kan worden. Waarbij de kettinkjes van de boeien met een musketon met hendeltje vastgemaakt worden, wordt de lijn hier met een soort karabijn (zonder hendeltje) vastgemaakt. Dat is jammer, want dat gaat net wat minder gemakkelijk.

Leuke en spannende set

De Secret pleasure chest is een leuke en spannende set. De set maakt BDSM toegankelijk. Dankzij de Secret pleasure chest kan er op een veilige en prettige manier kennis gemaakt worden met BDSM. Dit heeft vooral te maken met de uitstraling van de speeltjes en voorwerpen en met de materiaal keuze, zoals de gevoerde hand- en enkelboeien. Voor beginners is deze set dan ook absoluut een aanrader.

BDSM is spannend én kan (/moet) ook zeker leuk en prettig zijn voor beide. Met de set kan je alle kanten op. Je kan kiezen voor een voorwerp, of je kiest ervoor om er meerdere tegelijk te gebruiken, of je kan ze afwisselen… Net wat je wil en waar je zin in hebt. Deze set heeft mij dan ook nog niet verveeld.

Twee kleine ‘minpuntjes’. De set ruikt sterk (nieuw) wanneer hij uit de doos komt, het duurt lang voordat deze geur weg is. Wellicht dat het in de (ontbrekende) handleiding staat, maar een aantal voorbeelden hoe je de speeltjes en voorwerpen in zou kunnen zetten, zou de box helemaal afmaken.

Je koopt de Secret Pleasure Chest – Red Dragon voor €69,95 bij Easytoys.nl